Tipparade

week 33 (17 augustus 2019)
30 Reacties


.

Ralph Schmeets  - 
Angsthazen bij de stichting Top 40, Tool verdient een entree!
Carina Pruim  - 
Miley, Pink, Wulf, Douwe Bob en Lauv ft Anne-marie mogen van mij naar de top 40. Helaas zullen ze het niet allemaal gaan halen
John  - 
Helaas gaan floppen: Miley Cyrus, Pink en Di-rect.
Nick de Rooij  - 
@Jacco zou ik ook wel willen! Miss in Repeat of niet van de week?
Jacco Koudijs  - 
T zou leuk zijn als Miley Cyrus nu eindelijk de top40 weet te bereiken met Mother's Daughter en dat Qmusic hem eens wat airplay gaat geven!!
Lidwien Engel-Ligtvoet  - 
Op de website onder het tabblad Hitlijsten.
X  - 
Het schiet niet echt op bovenin de tipparade, word tijd voor een grote schoonmaak !
X  - 
Ik heb een account maar waar vind ik dan donderdag en vrijdagochtend de nieuwe lijsten ?
John  - 
2 tracks naar de top 40....grote schoonmaak in de tipparade.
Martijn Poortvliet  - 
Volgens mij nieuw record in het streaming-tijdperk: 4 tracks in de Tipparade die nog niet beschikbaar zijn. In de tijd van de fysieke singles gebeurde zoiets al wel in 2000/2001, voor de single-release, maar dan was er tenminste al wel Airplay.
Frank Zweers  - 
Martin Garrix heeft ook erg haast of gelooft ie niet meer in zijn vorige These Are The Times die als ex-alarmschijf enorm langzaam startte. Ook Snelle is er euh snel bij maar zijn Re√ľnie moet nog pieken.
Nick de Rooij  - 
Martin Garrix wordt denk ik gewoon weer as & ds. Ik heb hem op yt al geluisterd goede plaat weer!
Wesley Steenbergen  - 
Wow 4 nog uit te komen tracks, maar helaas Boyfriend door. Blow en Long way home lijken het helaas niet te halen. De andere zijn ook wel terecht eruit, maar nu dus een track met 11 weken op 1. Kon die dan nu niet mee de eliminatie in? Alvaro stijgt nu wel weer door, maar ook dus deels door de exits van menig track boven hem. En kunnen we niet dat afschuwelijke la la la stoppen?
Nick de Rooij  - 
Lucas en Steve x Deepend lijken helaas ook te floppen? Hoop dat Q Miley Cyrus nou eindelijk is in Repeat of niet zetten! Had wel verwacht dat de Jonas Brothers ook al wel door waren, zijn namelijk heel de week gerepeat. Maar volgende week dan maar.
Wesley Steenbergen  - 
Wait, Martin Garrix weer met Bonn een track? Hebben we al vaker in zo'n kort tijdsbestek 3x dezelfde samenwerking in de top40 gehad met diverse tracks? Ook weer veel vanuit NL die nieuwe, alleen Tones and I niet
Sander Hindriks  - 
Er komen bijna alleen maar Nederlandse nummers in de lijst de laatste tijd. Ook in de Spotify 200 komen er amper internationale nummers binnen . En wat er nu binnen is gekomen weer erg matig. Mis zoveel goeie Spaanstalige zomerhits dit jaar in de tipparade en top 40
RD  - 
@Frank heeft Blow het gehaald? (Jij weet het altijd wel xD)
Martijn Schipper  - 
Dat is ook mijn vraag @RD xD
Martijn Schipper  - 
In ieder geval Boyfriend en Better Now door naar de top 40. Twee leuke nummers naar mijn mening. Ik hoop ook Blow. Truth Hurts, Long Way Home, Beter In Bed (neeeee!) en Gravel & Dust halen het sowieso niet denk ik. Staan ook wel een aantal goeie nummers in de stemlijst deze week, zoals Takeaway. De nieuwe van Keane hoop ik hier ook terug te zien, maar dat zal wel niet. Ben erg benieuwd naar de nieuwe releases van morgen!
Nick de Rooij  - 
BLOW staat wel in de Mega Top 50 op 46. Dus we zullen zien. Halen Lucas en Steve x Deepend het ook?
Silento123  - 
Yes. Dance Monkey! Hoop dat het een grote hit gaat worden.
Vernon Nab  - 
Garrix en Bonn hopelijk gelijk door naar de Top 40, These Are The Times is hartstikke oke maar dit nummer is gewoon weer een knaller, die twee blijven gewoon erg sterke platen uitbrengen en ik hoop dat ze nog even doorgaan. Zal ook een grotere hit worden dan TATT aangezien die nauwelijks tot geen streaming heeft en ook niet knalt op de radio.
Vernon Nab  - 
(Met een beetje geluk AS en DS, maar misschien dat DS Afrojack en DubVision wordt? Maar denk het eigenlijk niet)
Frank Zweers  - 
Blow is niet door (op basis van wat zou ie wel door gaan ?)
Frank Zweers  - 
Mega Top 50 is vergane glorie die notering is enkel gebaseerd op hun eigen airplay.
Vernon Nab  - 
Blow idd al een aantal weken uit de ST100 en de Radiomonitor Top 50; ook slechts #80 op Shazam. Zie niet hoe die zou moeten doorstromen.
Henk Sants  - 
Mooije list dizz moal. Veujjoars of zummeroproemen mit zeuven nije ploaten. Paul Singha en Snelle is ain gpoije trek en Wulf is woarschienleik alarmschaaif en toons en Ai is ain goud veur de zummer. Goud nummer. Brouderlaaifde en henkie T messchain volgende week in de top vattig. Hopelijk.
Martin van Dam  - 
Hoe kunnen jullie de tipparade al eerder op de dag zien?
Lidwien Engel-Ligtvoet  - 
Als je account bij de Top 40 hebt, kun je op donderdagochtend al de nieuwe Tipparade en op vrijdagochtend al de nieuwe Top 40 zien.
Martin van Dam  - 
Top, account gemaakt, bedankt voor de tips! (Niet dat ik nou heel blij wordt wat er zoal binnenkomt, een enkele uitzondering daar gelaten.) De tipparade richt wel heel erg op een heel jong publiek...)